ALGEMENE KINESITHERAPIE

Bestrijd uw letsels of aandoeningen

Voor een experte in algemene kinesitherapie bent u in Sinaai bij mij aan het juiste adres. De praktijk focust op diverse aandoeningen zoals rugklachten en orthopedische problemen die met kinesitherapie  verholpen kunnen worden.

Kinesist Sinaai-Waas

Letsels en aandoeningen

Voor ieder letsel is een specifieke en gespecialiseerde aanpak nodig. Bij iedere klacht zorg ik voor een aanpak afgesteld op uw behoeften. Of het nu overbelasting, ademhalingsproblemen of sportletsels betreft, na een grondig onderzoek zullen dysfuncties in het bewegen en functioneren zo efficiënt mogelijk hersteld worden.

Kinesitherapiebehandeling

Bij de eerste afspraak bespreekt u samen met mij uw klachten. Ook wordt u klinisch onderzocht alvorens de behandeling van start gaat. Voor de behandeling wordt steeds de best passende techniek gekozen. Er bestaan verschillende conservatieve technieken zoals mobilisatie, fricties, manipulatie, triggerpuntbehandeling, harmonische technieken, stetching, oefentherapie, dry needling en functionele taping. Een behandeling in de algemene kinesitherapie bestaat steeds uit een specifieke en gepaste manuele behandeling, aangevuld met een individuele en actieve oefentherapie. Centraal hierbij staan steeds uw individuele mogelijkheden als patiënt, samen met de doelstellingen en evaluatie van de behandeling.

Maak een afspraak

Bent u ook overtuigd van het motto “your pain is your gain” en wenst u iets te doen aan uw lichaams- en bewegingsklachten? Of wilt u gewoon sterker worden? Maak dan nu een afspraak! Ik kijk er dan met plezier naar uit om u te mogen ontvangen in mijn praktijk